Enquête online ontmoetingsplatform PWS

Het Expertisecentrum PWS, de Prader-Willi Stichting en het Prader-Willi Fonds willen met deze enquête de wensen verzamelen die er zijn over het online delen van kennis en ervaringen over het Prader-Willi syndroom (PWS).

Er zijn op dit moment verschillende mogelijkheden voor online contact. Sommige zijn openbaar, bijvoorbeeld pagina’s op Facebook, LinkedIn en Twitter. Andere zijn besloten: de besloten Facebook groep van het Prader-Willi Fonds en de groep Huisgenoten binnen het Expertisecentrum PWS-Huis van begrip.
Op basis van de enquêteresultaten maken we plannen om het aanbod zo goed mogelijk aan de wensen aan te passen.
Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen! Daarom vragen we 10 minuten van jouw tijd. Deelname is volledig anoniem.
We zetten de enquête uit via meerdere kanalen. Het kan dus zijn dat je de oproep om mee te doen op meerdere plaatsen tegenkomt. Je hoeft de vragenlijst echter maar één keer in te vullen.
Help jij mee om ons aanbod te verbeteren? Je vind de link via de button hieronder.
Vragenlijst
Inmiddels is het onderzoek afgerond en kan de vragenlijst niet meer worden ingevuld. Lees het nieuwsbericht van 12 november 2020 voor de resultaten.

Help mee ons aanbod te verbeteren!