Eerder verzonden nieuwsbrieven

Zo nu en dan versturen wij nieuwsbrieven naar iedereen die interesse heeft. Wil je zelf ook onze nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf je dan meteen in.
Je kunt je uiteraard altijd weer uitschrijven.

Eerdere edities

30/12/2020 - Ik ben niet mijn syndroom - Toolkit special 😍

Save the date: 27 mei 2021 Symposium/Webinar fysiek (als het kan) én digitaal.
Tijdens de bijeenkomst vertellen de makers van de Toolkit over hun ervaringen. Maar hun verhaal is veel breder dan PWS alleen: Het gaat erom, dat je goed kijkt en luistert naar het individu. Dat je zijn omgeving erbij betrekt. Dat je aansluit bij zijn of haar behoeften en zorgt voor een betekenisvolle daginvulling. Dat je anders leert kijken naar probleemgedrag. Kortom, dat je leert nieuwsgierig te zijn.
Lees verder

10/12/2020 Breaking News

De oprichters van het Prader-Willi Fonds, Ingeborg Hoenders en Gertjan van den Beuken, stoppen na 18 jaar met hun werk. Samen met hen treden ook hun collega's Boudewijn Bakker, Frank Bazelmans, Casper Berkhout en Giulia van den Beuken terug. Er komt een nieuw bestuur, dat het stokje overneemt.
Lees verder

26/06/2020 Help mee ons aanbod verbeteren 😃

Enquête online ontmoetingsplatform PWS
Het Expertisecentrum PWS, de Prader-Willi Stichting en het Prader-Willi Fonds willen met deze enquête de wensen verzamelen die er zijn over het online delen van kennis en ervaringen over het Prader-Willi syndroom (PWS).
Lees verder

02/03/2020 - Bij 30 houdt het op 😱

In januari ontving het bestuur van het Fonds bericht van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) dat we de jaarlijkse kwaliteitstoets weer met succes hadden doorstaan. Het Prader-Willi Fonds is daarmee ook komend jaar weer een ‘erkend goed doel’.
Lees verder

19/10/2017 - Er zijn er 500 en wij zijn er 1 van!

Het digitaal expertisecentrum PWS 'Huis van begrip' is sinds de livegang op 31 oktober 2016 7.845 keer bezocht. Het aantal unieke bezoekers was 4.826. De meeste bezoekers komen uit Nederland, maar zo'n 10% is afkomstig uit het buitenland.
Lees verder

15/12/2016 - Ben je al in het 'Huis van begrip' geweest?

Het Huis van begrip is het digitale portaal van het Nederlandse Expertisecentrum Prader-Willi syndroom. In het Huis van begrip is alle informatie gebundeld die van belang is voor mensen met PWS, hun ouders en verzorgers, hun behandelaars en begeleiders. Het motto daarbij is: relevant, zo volledig mogelijk, betrouwbaar en actueel.
Lees verder