Carlo dreadloos voor Prader-Willi

Totaalbedrag: 2850 € Streefbedrag: 1.500 €

Deel deze actie

Carlo Klerk staat bij velen bekend als 'die ene met die dreadlocks', maar wij hebben hem bereid gevonden om zijn handelsmerk op te geven. Natuurlijk niet voor niets; alleen voor een goed doel wil hij zijn lange lokken vaarwel zeggen.

Dat goede doel is natuurlijk het Prader-Willi Fonds, een fonds dat onderzoek financiert naar het Prader-Willi syndroom; de genetische aandoening die zijn eigen dochtertje Nova ook heeft.

Carlo laat zijn wilde haren afknippen, als minimaal het streefbedrag van 1500 euro bereikt wordt op 1 juli 2018. Wil je dat wel eens meemaken? Doneer dan nu!

Extra incentive; als op 1 juli 2018 het streefbedrag is bereikt, worden de 5 donateurs met de hoogste donatie persoonlijk uitgenodigd om op feestelijke wijze een dreadlock af te komen knippen. En zijn dochtertje knipt waarschijnlijk ook vrolijk mee. Heb je dus stiekem altijd gedroomd van een keer de schaar in die dreads zetten? Doe een flinke donatie en kom je uitleven! (Dan moeten we wel weten wie je bent natuurlijk, dus doneer dan niet anoniem zodat we contact met je op kunnen nemen).

Natuurlijk zijn alle bijdrages enorm welkom, ook anoniem!

Lijkt het je heerlijk om zelf een schaar te zetten in Carlo's dreadlocks? Grijp nu je kans!

Donaties