Belactie VriendenLoterij Groot Succes!

Donderdagavond was de belactie van het Prader-Willi Fonds i.s.m. de Vriendenloterij! Wat hebben de 9 vrijwilligers een mooie avond beleefd, met veel bijzondere gesprekken en heel veel resultaat!! Wat een enthousiasme, wat een positiviteit!

Er zijn 77 nieuwe loten verkocht op de belavond. Dat betekent dat we hiervoor een eenmalige bonus van 15 euro per lot krijgen! Tevens zijn er tijdens de belavond veel bestaande loten van mensen gekoppeld aan het Prader-Willi Fonds! Bij de volgende trekkingen gaat minimaal 40% van elk lot naar het Prader-Willi Fonds. Dit wordt een structurele bron van inkomsten voor ons, zolang mensen meespelen. Omdat we met minimaal 7 bellers waren, hebben we ook een eenmalige bonus van 1000 euro verdiend!

Tevens komen er veel extra donaties binnen op de rekening van het Prader-Willi Fonds. Naar aanleiding van de belactie hebben veel familieleden, buren, vrienden en collega’s geld overgemaakt naar het Fonds. Het totaal bedrag wordt later bekend. Super!
De belactie is dan nu voorbij, maar de samenwerking met de VriendenLoterij is nog maar net begonnen. Wat kun je (als)nog doen?

Koppel je bestaande lot(en) aan het Prader-Willi Fonds. Hoe?

  • Bel 0880 201020
  • Keuze 5
  • Geef je lotnummer(s) door en zeg dat je die wilt koppelen aan code 20959 (dat is de koppelcode van het Prader-Willi Fonds)
  • Iedereen kan altijd zijn loten koppelen aan het Fonds. Dus ken je mensen met een lot of wil je deze boodschap verspreiden? Geef het door!

Natuurlijk kun je ook nog lot(en) kopen. Kijk op www.vriendenloterij.nl en (heel belangrijk!) koppel je lot gelijk aan het Prader-Willi Fonds.

Lieve kopers van loten, koppelaars en donateurs, heel veel dank voor jullie fantastische bijdrage! Het Prader-Willi Fonds zal het geld gebruiken voor onderzoeken en projecten, die de kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen met PWS verbeteren!