vierdaagse sponsorloop

Totaalbedrag: 1415 € Streefbedrag: 1.000 €

Deel deze actie

Met het Prader-Willi syndroom moet je leren leven,elke dag opnieuw. Kennis over het syndroom is schaars en versnipperd. Daar willen wij wat aan doen.

Sponsorloop 4 daagse van Nijmegen 2017
Allereerst wil ik mij aan u voorstellen: ik ben Roy Albers en vader van twee zoons Ryan van tien jaar en Brandon van zeven jaar.
Brandon heeft de eerste twee maanden na zijn geboorte in het ziekenhuis gelegen na eerst een openhart operatie te hebben ondergaan gingen we met hem naar huis met de diagnose PWS
PWS staat voor Prader- Willi-Syndroom, een syndroom wat maar tien keer per jaar voorkomt in Nederland, op de tweehonderd duizend kinderen die geboren worden jaarlijks.

Ik heb mij voor het eerst samen met een kameraad ingeschreven in 2012.
Dit jaar loop ik hem voor de 5e keer en wederom voor het Prader-Willi-fonds omdat elke euro telt.

Ik zoek dit jaar wederom sponsors om weer een mooi bedrag binnen te halen voor dit goede doel wat geen subsidie van de overheid krijgt of steun van zorgverzekeraars. Reden het Prader- Willi -syndroom is zeldzaam. Het PWF is afhankelijk van particulieren en bedrijven. Elke euro telt.
Het PWF heeft het CBF-certificaat voor kleine goede doelen en de ANBI status (erkend door de belastingdienst). Dus elke euro komt daadwerkelijk terecht bij de projecten.

Wilt u mij helpen om dit jaar weer een fantastisch bedrag bij elkaar te lopen voor dit goede doel?
Elk bedrag, groot of klein is welkom. Ik zou u er erg dankbaar voor zijn.

U kunt mij volgen via www.facebook.com Roy Albers
www.prader-willi-fonds.nl/help/vierdaagse

Prader Willi "Je zal het maar hebben..."

Donaties