Bij 30 houdt het op?

Deel deze actie

For English, click here

Ik ben dr. Laura de Graaff, internist-endocrinoloog bij Erasmus MC en o.a. gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen met PWS. Groeihormoonbehandeling is nu beschikbaar voor mensen met PWS tot 30 jaar, maar daarna houdt deze behandeling op! Studies bij volwassenen zijn hard nodig om hier iets aan te doen. Daarom start het Prader-Willi team vanuit het Erasmus Medisch Centrum een grote studie naar het effect van groeihormoon bij volwassenen met PWS van 30 jaar en ouder. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het onderzoek.
Ik ben nu samen met het Prader-Willi team druk bezig met de wetenschappelijke voorbereidingen voor deze studie. Ik mis alleen nog een heel belangrijk ding: geld. Daarom heb ik jouw hulp nodig! Ik heb nog 100.000 euro nodig om dit onderzoek te kunnen starten. Elke euro brengt mij al een stap dichterbij mijn doel. Dus: druk op Geef!

Je kunt natuurlijk ook zelf in actie komen voor het groeihormoononderzoek 30+. Max, Niels, Marleen en Eefje gingen jou voor en hebben samen meer dan 9.000 euro opgehaald. Zie de helpende acties hieronder.

Start nu je eigen actie

Help mee om groeihormoon behandeling ook voor volwassenen met PWS mogelijk te maken!

Helpende acties

Donaties