Bij 30 houdt het op?

Deel deze actie

For English, click here

Ik ben dr. Laura de Graaff, internist-endocrinoloog bij Erasmus MC en o.a. gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen met PWS.
Groeihormoonbehandeling is nu beschikbaar voor mensen met PWS tot 30 jaar, maar daarna houdt deze behandeling op! Studies bij volwassenen zijn hard nodig om hier iets aan te doen. Daarom start het Prader-Willi team vanuit het Erasmus Medisch Centrum een grote studie naar het effect van groeihormoon bij volwassenen met PWS van 30 jaar en ouder. Hiervoor is nog niet voldoende geld beschikbaar. Daarom heb ik jouw hulp nodig!
Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het onderzoek.

Nieuwste actie
Op 10 maart ga ik tijdens de Haagse City Pier City loop 21 kilometer hardlopen. Zie mijn oproep. Help alsjeblieft en druk op Geef!

Yesssss......het is gelukt! Alsjeblieft Geef!

Acties tot nu toe!
In december heb ik de Bruggenloop, 15 km uitgelopen in de supertijd van 1 uur en 25 minuten.
Daarna heb ik de Nieuwjaarsduik genomen en wow...dat was zo koud, zo adembenemend koud!
Vervolgens heb ik onder begeleiding van diëtist José Veen een maandlang het stippendieet gevolgd. Het valt als dokter niet mee om altijd gezond te eten, omdat ik vaak weinig tijd heb tussen spreekuren door. Ik heb heel goede adviezen gekregen om toch ook ‘bij weinig tijd’ een gezonde keus te maken. Ik moet zeggen dat het stippenplan me tot nu toe verbaast! Ik mag echt behoorlijk veel eten, als het maar gezond is.

Wat kan jij bijdragen?
Op dit moment zijn wij druk bezig met de wetenschappelijke voorbereidingen voor deze studie. We missen alleen nog een heel belangrijk ding: geld. Hiervoor is jouw hulp nodig! We hebben nog €100.000,- euro nodig om dit onderzoek te kunnen starten. Elke euro brengt ons al een stap dichterbij ons doel. Dus: druk op Geef!

Wil je zelf in actie te komen? Klik dan op:
Start nu je eigen actie
Actievoeren is helemaal niet moeilijk! Klik hier voor voorbeelden, tips en de toolkit met handige hulpmiddelen.
Vergeet ook niet deze actie te delen op Facebook , Twitter of https://www.linkedin.com/sharing/share-offsite/?url=https%3A%2F%2Fprader-willi-fonds.nl%2Fhelp%2F30plus tex: LinkedIn!
Max, Niels, Marleen en en Eefje zijn in actie gekomen en hebben al meer dan 9.000 euro opgehaald. Bekijk de helpende acties hieronder en doe mee!

Help mee om groeihormoon behandeling ook voor volwassenen met PWS mogelijk te maken!

Helpende acties

Donaties