Bij 30 houdt het op?

Deel deze actie

Groeihormoon behandeling is nu beschikbaar voor mensen met PWS tot 30 jaar, maar daarna houdt deze behandeling op! Studies bij volwassenen zijn hard nodig om hier iets aan te doen. Daarom starten wij vanuit het Erasmus Medisch Centrum een grote studie naar het effect van groeihormoon bij volwassenen met PWS van 30 jaar en ouder. Hiervoor is nog niet voldoende geld beschikbaar. Daarom hebben wij jouw hulp nodig!
Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het onderzoek.

De eerste actie van Dr. Laura de Graaff
Het is gelukt! Dr. Laura de Graaff heeft de Bruggenloop (15 km hardlopen voor het goede doel) uitgelopen in de supertijd van 1 uur en 25 minuten.

De volgende acties komen er al weer aan:

Wat kan jij bijdragen?
Op dit moment zijn wij druk bezig met de wetenschappelijke voorbereidingen voor deze studie. We missen alleen nog een heel belangrijk ding: geld. Hiervoor is jouw hulp nodig! We hebben nog €100.000,- euro nodig om dit onderzoek te kunnen starten. Elke euro brengt ons al een stap dichterbij ons doel. Dus: druk op Geef!

Vind je het leuker om zelf in actie te komen?
Start dan jouw eigen actie! Vraag bijvoorbeeld aan jouw bedrijf of ze dit jaar in plaats van kerstpakketten een bedrag aan het goede doel kunnen schenken. Ga een middag stroopwafels of spullen verkopen op een braderie of rommelmarkt. Of vraag dit jaar niet om verjaardagscadeaus maar om een donatie aan het Prader-Willi fonds. Organiseer een sponsorloop, of een buurtfeest! Je kunt jouw actie zo groot maken als je zelf wilt en het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Klik hier voor voorbeelden, tips en een toolkit met handige hulpmiddelen. Vergeet ook niet deze actie te delen op Facebook , Twitter of LinkedIn!

Help mee om groeihormoon behandeling ook voor volwassenen met PWS van 30+ mogelijk te maken!

Donaties