Ouders gezocht voor interview

Pfizer is op zoek naar ouders die tijdens een interview willen vertellen over hun ervaringen met de behandeling van groeihormoon voor hun zoon of dochter. Wat is de invloed van deze behandeling op het dagelijks leven in jullie gezin? Was het gemakkelijk om te leren hoe je een injectie met groeihormoon moet geven? Hoe reageerde jullie zoon of dochter op deze behandeling? Verliep het geven van de injectie goed of was dit lastig? Hoe spraken jullie daar met elkaar over? Zijn er tips of hartenkreten die jullie andere ouders zouden willen meegeven? Over deze en andere vragen wil Pfizer graag met ouders in gesprek.

Van het interview maken zij een mooi artikel waarmee ze hopen ouders tot steun te kunnen zijn die aan het begin staan van deze behandeling voor hun kind. Het artikel verschijnt op de website van Pfizer, in het digitaal expertisecentrum PWS-Huis van begrip en op onze website.

Pfizer is een fabrikant van geneesmiddelen. Naast medische kennis publiceren ze op hun website ervaringsverhalen van patiënten. Wil je een indruk krijgen van deze artikelen? Lees dan meer over groeihormoonstoornissen op Groeihormoonstoornis | Pfizer.

Ben je geïnteresseerd om mee te werken? Stuur dan jouw reactie naar Pfizer t.a.v. Lieke Steinmeijer. Na het interview mag je de tekst vóór publicatie lezen en aanpassen, krijg je alle foto’s die gemaakt worden en alleen na jouw goedkeuring wordt de tekst geplaatst. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 2020.